Møt seilervenner onsdag 28. feb. kl 18:00

Gran seil

Dropp middagen og kom til en herlig Pizza hos Gran Seil sammen med nye og gamle seiler kollegaer. Etter et hyggelig måltid og litt juging, samt kollegialt samvær med gode seilevenner får vi inspirasjon for kommende sesong av Terje Wang hos Gran Seil. Programmet for kvelden er under utarbeidelse og blir formidlet når det er spikret.
Vi tenker å gå litt inn i muligheter for å tilrettelegge IF’en til turseiling og eventuelt kombinere det med regatta seiling.
Av temaene vi ønsker belyse er rullegenua og spinnakerseiling med mer. Her finnes massevis av muligheter, og dere har kanskje mer på hjertet i den anledning.
Jeg kan røpe at vi «live» skal få være med på å konstruere layouten og profilen til den nye generasjonen genua til IF’en fra Gran Seil. Dette kan bli spennende.
Trim og regatta triks glemmer vi heller ikke.
Før vi spikrer endelig program tar jeg gjerne i mot innspill fra dere alle. De bør være relatert til rigg, seil, trim og utstyr. Turseiling som regattaseilng er like relevant. På denne samlingen setter vi av tid til alt av innspill og spørsmål fra dere alle. Her tenker jeg generelle spørsmål om IF båten samt vedlikehold.
Sett av datoen allerede. Vi gleder oss til møte mange nye som gamle kjente fjes denne dagen.
Vi kommer tilbake med mer informasjon.  Se Facebook
En frostig Seilerhilsen IF-klubben

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s