Færder-klubbmiddag i Tønsberg

faerderseilasen 2018Tradisjonen tro møtes vi som seiler Færderseilasen til hyggelig klubbmiddag på lørdag kveld i Tønsberg. Vi ser ut til å bli 17 påmeldte båter og mange av dem vil nok bli med på middag.
I år møtes vi hos Tønsberg Mekong restaurant noen få minutter opp fra havna ved biblioteket. Her vil vi kunne sitte ute om det er fint vær eller inne om værgudene ikke er fullt så blide. For at det ikke skal ta alt for lang tid vil vi begrense oss til noen få retter i omtrent samme prisklasse. Kjøtt, fisk og vegetar.
Vi vil som vanlig ha en premieutdeling og litt taler og slikt og håper at riktig mange av dem som seiler blir med. Om noen har lyst til å bli med på laget er det fullt mulig si gjerne fra til meg med å sende en PM i Facebook. Vi blir ferdige til konserten begynner.

Merk: det er veldig hyggelig for Dao på restauranten om dere sier fra her på FB om dere har tenkt å bli med på middagen og evt. Hvor mange dere blir.

Meld deg på vårt arrangement på Facebook
Vel møtt!
Kristen Erik Thorp – sekretær

Reklamer

2 kommentarer om “Færder-klubbmiddag i Tønsberg

  1. Denne regattaen skulle ikke ha blitt holdt da den ikke finnes på terminlisten eller seilingsbestemmelsene. Dessverre var det fler en deg som ikke hadde sett at denne onsdagen var erstattet av seiling og samling på lørdag 26. mai.
   Siden det var en del andre som har fulgt terminlisten og seilingsbestemmelsene og derfor ikke stilte på onsdag 23. kan man naturlig nok ikke ta denne regattaen telle med i serien eller rankingen.
   MVH Kristen Erik Thorp, sekretær.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s