Bli med – lørdag 25. mai!

Klubben får flere spørsmål om det er mulig å delta på onsdagsregattaene uten å være påmeldt hele serien.

Det er helt klart mulig delta og resultatet blir notert, men blir naturlig nok strøket etter hvert om man ikke melder seg på. Om man bare er med for å trene ber vi naturlig nok om hensynsfullhet mot dem som deltar med mål om god plassering i serien totalt.

Vi minner også om at det er serieseilas lørdag 25. mai på Vassholmbanen. Her kan det bli start fra land om vi ikke får med startbåter. Etterpå blir det sosialt samvær og mulighet for å få tips om Færderseilasen og rigg og utstyr generelt.  Etterpå tenner vi grillen og samles til litt sein lunsj. Dette pleier å være en veldig hyggelig mulighet for å treffe andre seilere.

En kommentar om “Bli med – lørdag 25. mai!

  1. Jeg leste på nettet at IF-Klubben skulle arrangere trimmingsseilas og grilling på Ytre lørdag 25. noe jeg tente på å ville være med.
    Tidspunktet var oppgitt til kl. 12 så jeg dro utover og var fremme ca. en hal time før. Da var det kun en IF der NOR 101, men han dro da han ikke ville være med. Men ganske snart dukket det opp
    båter fra øst og vest og vi ble 8 båter til sammen. Den store nyheten var NOR 228 som hadde nye helt sorte seil. Vi skulle starte etter Knarrene som seilte Vikingknarren. Løpet var velkjent, start – 26 -21 og mål på Ytre. Starten kom noe sent i gang da det var nesten helt vindstille. Når starten gikk kom alle unntatt Nor 142 og jeg ganske bra ut, men det skyltes antagelig at vi to var alene i båten. Alle båtene unntatt NOR142 startet for styrbord halser mot øst, NOR 142 gikk mot vest (Gåsøya). Etter hvert økte vinden og dreide mer og mer mot vest. Dette skyltes et kraftig regnvær over Askerlandet. Jeg ble ganske tidlig klar over hva som kom til å skje og tok et kort slag vest over slo igjen og fikk en drømme kurs rett til merket. NOR 142 kom fra vest og var først på merket. Resten av seilasen ble trikkekjøring på slør før vinden døde ut samtidig med siste båt i mål. Under den etterfølgende grillingen gikk praten høyt og alle var enige om at vi hadde hatt en morsom seilas.

    NOR 176 Bjørn Andersen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s