NM 2019 og litt info om NM 2020

NM-vinnere 2019

Det gjenstår å takke arrangøren Nesodden Seilforening for et utrolig flott gjennomført arrangement som ikke vil glemmes. Vindforholdene var bra, men for noen i meste laget på lørdagen. 9 gjennomførte seilaser totalt. Et meget godt planlagt arrangement til den minste detalj. Et fantastisk mannskap i start og bøyebåter, samt en fantastisk gjeng på kjøkkenet, som tryllet frem fantastiske retter til oss både sent og tidlig. Ikke minst en stor takk til dommerne som i stor grad bidro til at vi fikk gjennomført det antall seilaser som var påkrevet for et godkjent NM. Velfortjent fikk de utdelt IF-klubbens medaljer for flott innsats. Så her vanket ikke bare medaljer fra NSF, men også til NSF dommerene. Vi må også få takke «Dobbelteksponert.no» for å tatt fantastiske bilder fra seilasen og lagt ut på gruppen. Dette er proffesjonelle bilder, og kan kjøpes. Kontakt «Dobbelteksponert.no» direkte eller spør meg om det er ønskelig. Vi i IF-klubben annonserte premier til alle deltagende båter. Dessverre var ikke alle deltagere tilstede under premieutdelingen, så vi har fortsatt endel uavhentede premier. Disse kan dere hente på IF-klubbens generalforsamling senere i høst. Da blir det også premieutdeling for IF serien og rankingen, samt hyggelig samvær IF seilere immellom. Litt ljuging om sommerens seilaser, og kanskje et lite kåseri eller lignende relatert til seiling. Her er alle velkommen. Tidspunkt kommer vi tilbake til.

NM 2020.
Neste års NM går i regi av Hurum Seilforening i Sætre. Der har vi tidligere hatt NM og har vært særdeles godt fornøyd med arrangementene de har gjennomført. Dette gjelder både på regattabanen og den sosiale delen av det hele, som vi IF seilere setter utrolig stor pris på. Vi kommer tilbake til eksakt dato. Det er bare å begynne å glede seg.

Ellers minner jeg om at sesongen ikke er slutt. Det er fortsatt 3 onsdagseilaser i serien igjen, selv om det i skrivende stund bøtter ned og kanskje ikke frister alle. Men vi sees vel til start? Siste start er 18.09.

John Erik Lyche
Norsk IF-båtklubb.
Nestleder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s