NORTH SAILS NESODDEN HØSTCUP

Dette er vel året som ikke ble slik vi hadde tenkt da vi la planene, men nå har vi fått en fin mulighet. Som mange aktive seilere i klubben husker fra i fjor var vi veldig velkomne hos Nesodden SF.

Nesodden seilforening har nettopp landet formatet for Nesodden høstcup ihht. gjeldende Covid 19 anbefalinger.Max2 pr båt eller kun familiemedlemmer (samme bostedsadresse) IF-seilere er særlig velkommen og Nesodden SF legger opp til å arrangere egen klasse og start for IF om vi blir mange nok – akkurat som i HM Kongens serie. Om vi klarer å stille 10 blir det helt sikkert egen klasse – om ikke seiler vi sammen med de andre på NOR rating tallet 0,9 for IF uten spinnaker. IF har et gunstig tall slik at vi pleier å kunne hevde oss veldig godt.

Se mer om påmelding og informasjon ligger på Manage2sail linken nedenfor.

Vi håper dette kan være interessant for mange og trenger derfor respons fra medlemmene så vi kan vite om dette er noe de vil være med på! bruk kommmentarfeltet nedenfor om du Vi legger også ut arrangement på klubbens Facebook side så fint hvis du melder din deltagelse der også så vet vi om vi klarer å stille minimum 10 båter (og det bør vi!)Vi er jo 13 båter påmeldt serien.Ser frem til muligheten for et fint arrangement!Med seilerhilsenNorsk IF båt klubb

Nesodden Seilforening

Ved siden av NM Shorthand arrangerer vi i år NOR Rating Distanse for shorthand og familie/husstand.NOR Rating Distanse krever ikke NSF Lisens, som NM Shorthand krever. Det blir desverre ingen fest i år.
Vi oppfordrer til at deltagende båter kommer fra sine hjemmehavner. Havneplasser på Steilene vil bli prioritert NM deltakere, og særlig de som kommer lengst unna. Prisen er redusert til kr 750, og havneavgift er ikke inkludert. De som har betalt fullpris vil få refundert kr 250.Hvis du ikke allerede har meldt deg på : https://manage2sail.com/no/event/Hostcup2020?

I linknen ovenfor finner du også kunngjøringen under oppslagstavlen. Som et lite plaster på såret vil det i år bli dronefoto/-filming. Materialet vil bli tilgjengelig/vist på ulike flater.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s